Splošni pogoji poslovanja in politika zasebnosti

1. Splošno

Za dostop do spletne strani smrkinprijatelji.si in njeno uporabo veljajo naslednji Pogoji in obvestila (»Pogoji poslovanja«). Z uporabo storitve se strinjate z vsemi pogoji poslovanja, ki se lahko osvežujejo. Z uporabo storitve potrjujete, da ste seznanjeni z vsemi najnovejšimi pogoji poslovanja in stran pogoji poslovanja redno preglejujete.

Dostop do spletne strani je uporabnikom dovoljen zgolj kot kratkotrajnim obiskovalcem spletne strani. Pridržujemo si pravico, da umaknemo ali spremenimo vsebino brez predhodnega obvestila. Za nedostopanje do vsebin ali nedosegljivost spletne strani iz kakršnegakoli razloga ne nosimo nikakršne odgovornosti. Prav tako ne nosimo nikakršne ogovornosti, če iz kakršnega koli razloga ta spletna stran ni na voljo v vsakem trenutku ali v katerem koli obdobju. Dostop do nekaterih delov ali celotne vsebine se lahko občasno tudi omeji.

 

2. Politika zasebnosti

Neodvisna lista Darko Smrekar – Smrk in prijatelji (v nadaljevanju ponudnik) zbira določene podatke o uporabnikih, ki pošljejo sporočilo prek kateregakoli kontaktnega obrazca na spletni strani.

Ponudnik posredovane podatke zbira, obdeluje in hrani skladno z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-2) in Splošno uredbo EU o varstvu podatkov (GDPR). Zbranih podatkov ne posreduje tretjim osebam, razen državnim organom za namen pregona storilcev prekrškov in kaznivih dejanj, kadar ti to izrecno zahtevajo skladno z veljavno zakonodajo. Ponudnik navedene osebne podatke shranjuje na tehnično in programsko varovani opremi.

Ponudnik je popolnoma zavezan k varovanju zasebnosti obiskovalcev. Informacij o uporabnikih ne bomo zaupali tretjim osebam.

Ponudnik ne zbira nobenih osebnih podatkov o vas na naši spletni strani, če se sami tako odločite.  “Osebne podatke” definiramo kot informacije, ki vključujejo vaše ime, priimek in e-poštni naslov. Kadarkoli lahko zahtevate izbris vaših podatkov s sporočilom na info@smrkinprijatelji.si.

 

3. Komuniciranje in marketing

Če ste se prijavili na novice, vas bomo občasno obveščali aktivnostih po elektronski pošti. Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavite s klikom na “odjava” v katerem koli poslanem marketing sporočilu. Če ne želite prejemati elektronskih sporočil, nam to lahko sporočite na info@smrkinprijatelji.si.

Novice pošiljamo direktno prek e-naslova info@smrkinprijatelji.si.

 

4. Avtorske pravice

© Copyright 2022 smrkinprijatelji.si

Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani smrkinprijatelji.si, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja ponudnika, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

 

5. Pravo in pristojnost

Pogoji so v skladu z veljavno zakonodajo Republike Slovenije. Za vse spore, ki nastanejo iz naslova predmetnih pogojev, je ne glede na stalno prebivališče stranke (potrošnika) pristojno stvarno pristojno sodišče v Republiki Sloveniji.  

 
 

6. Izključitev odgovornosti

Spletne strani smrkinprijatelji.si so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu ponudnik ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako ponudnik ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, ponudnik ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.